DSC_9396

Tko sam ja?

Moje ime je Ivana Bičanić, a torbe brenda Chic IB Bags koje vidite na ovim stranicama u potpunosti su mojih ruku djelo.

Tko sam ja? Rođena sam 1981. godine u Zadru, gdje sam završila ekonomsku školu. Život me je vodio raznim meridijanima, donoseći mi brojne uspone i padove, sreće i tuge.

Nakon godina života i rada u inozemstvu, s obitelji sam se vratila u Zadar, gdje se napokon odlučujem posvetiti svojoj ljubavi iz tinejdžerskih dana: izradi ženskih torbica. Izučila sam zanat kod svoga rođaka, poznatog zagrebačkog Dalmatinca, torbara Barba Ante, te se 2016. godine s velikom podrškom svoje obitelji upustila u poslovnu avanturu zvanu Chic IB Bags.

ChicIB

Zadar — Ivana Meštrovića 27 23000 Zadar

Email: infochicib@gmail.com

# FASHION

Tko izrađuje torbe?

Sve moje torbe su ručni rad. Od ideje do realizacije, sve radim sama, i uživam u svakom detalju tog procesa. Torbice koje s puno ljubavi dizajniram i izrađujem su moje skulpture i one utjelovljuju svu moju maštu i kreativnost. Vrijeme koje provedem u radionici za mene je odmor.

Od čega su moje torbe?

Nautička eko koža napravljena je na bazi vode a ne plastike, proizvodi se u maloj talijanskoj tvornici s eko certifikatom. Glatka je na dodir poput prave kože, izdržljiva je i čvrsta, te otporna na sunce i vodu. Kao što joj i ime kaže, koristi se u proizvodnji detalja na jahtama.

Ovaj izbor materijala odraz je mog dubokog uvjerenja da trebamo čuvati svoj planet i prirodu koliko možemo. Budimo moderne, ali pritom i ekološki osviještene.

Kakve su torbe Chic IB?

Kao što možete vidjeti u ponudi ima raznih modela torbica, većih, manjih, srednjih, dnevnih i večernjih. Svaki model torbe možete personalizirati na način da birate boju torbe i tako prilagodite sebi i svojim odjevnim kombinacijama torbu. Vječna inspiracija su mi ŽENE, stvarne, snažne, nježne, lijepe, pametne i autentične.  Svaka torba ima ime i priču iza tog imena. Neke torbe su nastale inspiracijom ŽENA iz moje obitelji a neke inspiracijom ŽENA koje su me pratile kroz život.  Zato je svaka od njih drugačija, svoja i posebna na svoj način.

 

Za koga su Chic IB torbe?

Chic IB torbe vole prezaposlene žene, bile one cjelodnevne majke i domaćice ili poslovne žene. Zajedničko im je da nemaju vremena hodati po trgovinama i tražiti idealnu torbu. Žele imati torbu u koju će stati sve što im je potrebno,  a koja će dizajnom biti prikladna njihovoj svakodnevnici i stilu oblačenja.

Posebnost brenda je da možete birati model torbe u boji koju želite i trebate i na taj način personalizirate svoju torbu.

Nema impulzivne kupnje, naručite ono što vam treba u boji koju trebate.

Kako izgleda proces izrade torbe po mjeri?

Kontaktirate me emailom ili preko društvenih mreža pa dogovorimo konzultacije ili već točno znate koji model želite naručiti u kojoj boji. Na konzultacijama razgovaram s vama o vašim željama, potrebama i idejama. 

Pokažem vam koje modele torba i kože imam na raspolaganju i krećemo u kreativan proces stvaranja unikatne torbice kakvu ćete imati samo vi.

Nakon dogovora i uplate, torba ide u proizvodnju i u roku 7-10 dana stiže na vašu adresu GLS službom.

#FASHON

A kakve ja torbe nosim?

Ja osobno volim velike torbe u koje mi stane sve što nosim – od igle do lokomotive. Budući da sam velika ljubiteljica boja, torbe koje radim za sebe u pravilu su hrabrijih boja i uzoraka, ali ima i nježnijih nijansi u kolekciji.

What are you looking for?
Please type the word you want to search and press "enter"