Objavljeno: 15.07.2021.

winter classic kolekcija 2020-2021

Žena

Žena je oduvijek vječna inspiracija brojnim umjetnicima, što je ostalo zapisano kroz povijest i kroz razna umjetnička djela, bilo likovna, glazbena, dizajnerska…

Upravo je ŽENA inspiracija i nove kolekcije torbi Ivane Bičanić i njenog branda Chic IB bags, dizajnerice koja nas vrlo često ugodno iznenađuje i razveseli svojim najnovijim idejama.

“Inspiracija mi je žena. Mi smo žene jedinstvene. Mi možemo sve. Mi smo boginje” – kaže Ivana za svoju novu inspiraciju. A što žene jako vole? Torbe, dakako!

Upravo će sve te žene voljeti i novu kolekciju ove radoholičarke i stvarateljice koja je u svojoj radionici marljivo radila na kreiranju još jedne kolekcije koja će, kao i uvijek do sad, naći put do kupaca. “Kroz klasičnu kolekciju prikazujem torbe u crnoj boji koje su vječno moderne i nosive u svim kombinacijama i prilikama. Svaka torba je na svoj način savršena kao i svaka žena na ovome svijetu” – ukratko je Ivana pojasnila što nam to novog nudi u kolekciji. Dakle, riječ je o klasičnim torbama koje su neprolaznog karaktera i koje ispunjavaju svaku žensku zamisao kad su u pitanju i prigode i boje i odjevni predmeti.

No, ova kolekcija je značajna po još nečemu, moramo dodati. A to je njezin humanitarni karakter. “Do 1. prosinca 10% iznosa od svake naručene torbe ide udruzi NISMO SAME, ženama koje se bore sa raznim vrstama karcinoma. Zašto? Zato što ja vrlo dobro znam kako je imati tu opaku bolest u obitelji i ovim putem želim pomoći svim ženama u njihovoj borbi do ozdravljenja. Žena si – možeš sve!” – poručila je Ivana.

A mi vama možemo poručiti jedino – uživajte u novim torbama!

S poštovanjem
Ivana Bičanić

What are you looking for?
Please type the word you want to search and press "enter"